PS3 Konsoler

1 produkt

Köp PlayStation 3 (PS3) Billigt

PS3-konsolen var från början av många ansedd som ett onödigt kraftigt teknikmonster som kostade för mycket och ingen trodde att man skulle kunna utnyttja dess fulla potential. Det blev det dock snabbt ändring på. I och med ”Slim”-versionen som släpptes ett par år senare blev den dels mindre rent fysiskt. Samtidigt fick den en större inbyggd hårddisk, priset sänktes drastiskt och det började snart släppas många spel som faktiskt utnyttjade all kraft i konsolen.

Sony Playstation 3 är som namnet antyder, Sonys tredje stationära spelkonsol. PS3 är dock väldigt mycket mer än bara en spelkonsol. Den spelar både DVD- och Bluray-filmer, du kan streama filmer och musik trådlöst direkt från din dator till konsolen. Man kan till och med koppla mus och tangentbord till den om man föredrar det framför att spela med handkontroll.

PS3 var med sin 3,2 GHz processor och grafikkort från Nvidia, den kraftfullaste konsolen någonsin (bortsett från PC) när den släpptes. PS3 hade helt enkelt allt man kunde kräva av en spelkonsol på sin tid.