PC Spel

Visar 1–24 av 122 resultat

Billiga spel till PC

PC är världens mest använda stationära spelformat. Vilket inte är särskilt konstigt med tanke på att i princip alla hushåll har en dator hemma. Det finns i stort sett alltså en spelkonsol i varje hem. För den som inte är så insatt i TV-spel eller datorspel, är det då väldigt lättillgängligt att köpa ett spel till en apparat man redan har hemma, jämfört med att köpa både en helt ny konsol och spel till den.

Spel till PC finns i alla former. Allt från riktigt grafiktunga actionspel som kräver flera processorer och väldigt bra grafikkort till helt okrävande (ofta förinstallerade) spel som till exempel Harpan eller MS Röj. Många förknippar idag PC-spel endast med genrer som action, rollspel och strategispel, men nu för tiden går det alldeles utmärkt att spela vilken typ av spel som helst eftersom alla nya spel har stöd för olika typer av kontroller.

Vill du spela spel men inte köpa en separat konsol, är alltså PC något för dig. Detta eftersom du kan spela vilken typ av spel som helst på en apparat du redan har hemma! Kom dock ihåg att alltid kontrollera systemkraven innan du köper nya PC-spel.

Här hittar du billiga PC-spel från de största svenska webbutikerna.